Om boligerne

Som standard er boligerne indrettet med alle villaens allerbedste kvaliteter, i et tidløst design. Ruminddelingen af boligerne er optimal, og lægger op til en hverdag på første klasse. Materialevalget er stilrent og med inventar fra en dansk designklassiker, Uno form.

Som standard er der ikke mindre end 2 badeværelser i hver eneste bolig. Køkkenmiljøet består delvist af et mobilt køkkenelement, hvilket giver frihed til at gøre køkkenet større eller mindre, afhængig af dagens indhold. Der er stort og regulært stuemiljø og udover soveværelse, er der 2 ekstra værelser. Der er mulighed for at fravælge et værelse og derved opnå et endnu større stuemiljø, hvis I lever i den periode af jeres liv, hvor 2 ekstra værelser ikke er nødvendigt. Samtlige opholdsrum har naturligvis udgang til lejlighedens store terrasse. Som et gennemtænkt punktum for Twisters høje kvalitet, er der som standard gulvvarme i alle boligens rum.

Der er naturligvis panoramaudsigt over Øresund fra alle ejerlejlighederne! Fakta er, at der findes mange rigtigt attraktive bygninger i København, men der findes kun én bygning som Twister.

Se om der er boliger til salg i ejendommen - klik her